About Us - Top banner

Om Axactor Norway

Historie

I 1988 ble Axactor Norway stiftet som et rent inkassoselskap. Selskapet utviklet seg raskt, og tidlig på 90-tallet ble avdeling for fakturaoppfølging etablert. På den tiden var Axactor blant de første i Norge til å utvikle fakturaoppfølging som et profesjonelt produkt – noe som vi er veldig stolte av. Vi startet med et lite kontor i Hokksund og har etter hvert etablert oss med flere kontorer spredt over hele landet. I dag har vi hovedkontor i moderne lokaler på Papirbredden i Drammen og avdelingskontorer i Hamar, Stavanger, Harstad og Molde. Axactor Norway eies i dag av Axactor AB som har hovedkontor i Oslo.

Axactor Norway fyller 30 år i 2018 og tviholder fortsatt på den kultur og de verdier som har ligget i selskapet fra starten av: "Ta et trinn - stå støtt - for så å ta et nytt trinn", altså kvalitet hele veien. Vi har lange tradisjoner for å ta vare på våre kunder og gleder oss over den tilliten våre kunder har vist oss i nærmere 30 år. Vi føler ansvar og glede over å kunne bidra til at våre oppdragsgivere lykkes med sine virksomheter.

 

Verdier

Vår historie har innflytelse på våre verdier, vår hverdag og vårt samspill med klienter og våre omgivelser.

Faglig dyktighet og et sterkt engasjement kjennetegner våre medarbeidere og danner grunnlaget for en prestasjonskultur som hjelper oss med å nå våre ambisiøse mål. Vår visjon er at Axactor Norway skal være det selskapet i Norge som bringer mest kapital tilbake til våre oppdragsgivere.

Målet er å skape og videreutvikle en prestasjonskultur basert på felles verdier, lagarbeid og engasjement. Vi stiller derfor høye krav til vårt faglige nivå, vår forretningsforståelse og vår klientservice. Våre ambisjoner for fremtiden hjelper oss til å strekke oss langt for våre klienter. Vi ønsker å være den foretrukne kredittfaglige samarbeidspartneren i Norge. 

Vi ønsker å være personlig engasjert i våre oppdragsgiveres utfordringer og at våre oppdragsgivere skal oppleve oss som personlige og tilgjengelige. 

 

Ledelse

Oddgeir Hansen

Chief Operating Officer & Acting Country Manager 
oddgeir.hansen@axactor.com
 

Hege Leret Hagen

Director Finance & HR
+47 95 70 22 26

hege.leret.hagen@axactor.no
 

Morten Reiersrud

Salg Markedssjef - Norge
+47 41 64 23 78
morten.reiersrud@axactor.com 
 

Håkon Solberg

IT Manager
+47 94 83 77 94

hakon.solberg@axactor.com

 

Arnt André Dullum

Head of Operations & Compliance
+47 90 11 60 08
arnt.andre.dullum@axactor.com 

 

Scroll to top